Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου έγινε το one day event στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, υπέρ του Σωματείου Elpida Youth, με τις συναρπαστικές mixed-media φωτογραφικές συνθέσεις της εικαστικού Ζέττας Αντσακλή.

Σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Κλέας Σουγιουλτζόγλου, διοργάνωση της Kourd Gallery και χορηγία του Μουσείου Γουλανδρή. Τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν υπέρ του Σωματείου Elpida Youth.

Η πρόεδρος του Μουσείου Γουλανδρή, Φαλή Βογιατζάκη μαζί με τις Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Ζέτα Αντσακλή.
Οι Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Ζέτα Ατσακλή.

Η Αλεξία Αντσακλή δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση. Παρούσα ήταν και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Οι δυο γυναίκες έχουν άριστες σχέσεις και πολλές φορές πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη επέλεξε ένα κομψό σύνολο με τουίντ pied de poule σακάκι τύπου Chanel που συνδύασε με ιβουάρ παντελόνι.

Σπάνια εμφάνιση για τη Χρυσή Βαρδινογιάννη

Το «παρών» στην έκθεση έδωσε πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Χρυσή. H ίδια πόζαρε μαζί με την ξαδέλφη της και πόνταρε σε ένα λιτό σύνολο με λευκή μπλούζα, μπεζ παντελόνι, grecian σανδάλια και τσάντα Loewe.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ