Μια νέα βραδινή έξοδος έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο και πιο συγκεκριμένα στο εστιατόριο «Οι Γεύσεις του Διογένη».

Mάλιστα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέβηκε στην πίστα για να τραγουδήσει αγαπημένες επιτυχίες της. Με το χαρακτηριστικό της μπρίο ανέβασε το κέφι.

Όσο για το look της; Για ακόμη μια φορά επέλεξε ένα εντυπωσιακό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μεταλλιζέ χρυσαφί τοπ με ένα στραφταλιζέ παντελόνι με ζιγκ ζαγκ. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο με ένα εκθαμβωτικό κολιέ με στρας και έναν μπερέ με embellished σχέδια.

Από το πλάι της δεν έλειπε ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος. 

Στο παρελθόν η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει μιλήσει για τον σύντροφό της, σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day: «Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πως είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί και έκανα μεγάλη προσπάθεια αλλά μου είπε ο γιατρός να προσέξω, να μην δουλέψω ένα διάστημα και να κάτσω στην Κινέτα. Κάθισα μία εβδομάδα, δύο, αλλά μετά στενοχωριόμουν», είχε πει χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ