Σε μια σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η μοναδική αρτίστα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας με τον σύντροφό της.

Nτυμένη ζεστά με πουλόβερ και παλτό από οικολογική γούνα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε μια κομψή εμφάνιση. Τα ταίριαξε με παντελόνι σε γραμμή καμπάνα. Κοκέτα και με αδυναμία στο chic look, η Ζωζώ ολοκλήρωσε το στυλ της με καπέλο τραγιάσκα και τσάντα τύπου Chanel.

Από το πλάι της δεν έλειπε ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος. Πιασμένοι χέρι χέρι οι δυο τους έκαναν βόλτα στην καρδιά της Αθήνας.

Στο παρελθόν η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει μιλήσει για τον σύντροφό της, σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day: «Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πως είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί και έκανα μεγάλη προσπάθεια αλλά μου είπε ο γιατρός να προσέξω, να μην δουλέψω ένα διάστημα και να κάτσω στην Κινέτα. Κάθισα μία εβδομάδα, δύο, αλλά μετά στενοχωριόμουν», είχε πει χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος έχουν πραγματοποιήσει ελάχιστες κοινές εμφανίσεις.

Θυμίζουμε πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στο Chart Show φέρνοντας μνήμες από την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

H βασίλισσα της νύχτας διηγήθηκε και απίστευτες ιστορίες και παραδέχτηκε πώς η μητέρα της είχε αναλάβει τον ρόλο της μάνατζερ και πολλές φορές μάλιστα υποδυόταν την ίδια για να κλείνει ή να απορρίπτει δουλειές.

«Τον Κώστα Βουτσά τον ήξερα από τη Θεσσαλονίκη, εγώ έκανα παραστάσεις στο θέατρο, τον έβλεπα, τον χαιρετούσα. Είχαμε πάει να κάνουμε ένα εξτρά και ήταν και η μητέρα μου εκεί γιατί με κυνηγούσε από πίσω. Σε ένα γύρισμα στεναχωρήθηκε η μαμά και πήγε στο βουνό και με έβλεπε με κυάλια. Χτυπούσε το τηλέφωνο το πρωί, εγώ κοιμόμουν γιατί δούλευα στο κέντρο και στο θέατρο και παρίστανε εμένα και την ρωτούσαν “Πόσο;”. Και έλεγε “Α, όχι τόσο” και ζητούσε ένα μεγάλο ποσό και μου έλεγε μετά ότι μου έκλεισε δουλειές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ