Η αεικίνητη Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει σήμερα γενέθλια και δέχεται από το πρωί ευχές από τους φίλους της. Στα 89 της χρόνια παραμένει ακμαία, δραστήρια, δημιουργική και με διάθεση να ζει κάθε μέρα τη ζωή της. Η ίδια αποδίδει την ενέργειά της στο γεγονός στο γεγονός ότι δεν έχει κακίες και λέει πως δεν της λείπει τίποτα από τη ζωή της.

Έτοιμη για το πάρτι για τα γενέθλια της η Ζωζώ Σαπουντζάκη πόζαρε, χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μία ακόμα φωτογραφία της και τους ευχαρίστησε για τις υπέροχες ευχές τους. «Χρόνια μου πολλά. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις υπέροχες ευχές σας. Έτοιμη για το μεγάλο μου πάρτι», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην προσωπική της ζωή είναι εδώ και χρόνια με έναν άνθρωπο. Μάλιστα πρόσφατα μας έδειξε και το μονόπετρο που έλαβε ως δώρο. «Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πως είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα», δήλωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day. Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί. «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί και έκανα μεγάλη προσπάθεια και μου είπε ο γιατρός να προσέξω και να κάτσω στην Κινέττα. Κάθισα μία εβδομάδα, δύο, αλλά μετά στεναχωριόμουν».

Στην αρχή της καριέρας της είχε ως μάνατζέρ της τη μητέρα της. «Ήταν καταπληκτική μάνατζερ», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα στον Γιώργο Θεοφάνους. Παράλληλα, είχε αναφερθεί και στην καριέρα που έκανε στην Αμερική, την οποία η ηθοποιός διέκοψε καθώς γύρισε στην Ελλάδα για να παντρευτεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ