Την ονομαστική της γιορτή είχε την περασμένη Παρασκευή η αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 89 της χρόνια. Η μπριόζα μελαχρινή πρωταγωνίστρια γεμάτη ενέργεια εξακολουθεί να ζει την κάθε της στιγμή. Όπως άλλωστε λέει και ο στίχος που τραγουδά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day, θα ζήσει δυο φορές, όπως υποδηλώνει και το όνομά της. Έχοντας παρέα καλούς φίλους, αλλά και τον άνθρωπο που εδώ και χρόνια την καταλαβαίνει και την εμπιστεύεται δείπνησε για τη γιορτή της και προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις δείχνοντας μας μάλιστα το μονόπετρο που έλαβε.

«Είμαι πολύ απλός άνθρωπος, σεμνή, βγαίνω άβαφη, δεν ασχολούμαι με κανέναν, δεν κουτσομπολεύω, δεν έχω κακίες», λέει όταν τη ρωτούν από που αντλεί την ενέργειά της. «Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πως είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα», δήλωσε για την προσωπική της ζωή. Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί. «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί και έκανα μεγάλη προσπάθεια και μου είπε ο γιατρός να προσέξω και να κάτσω στην Κινέττα. Κάθισα μία εβδομάδα, δύο, αλλά μετά στεναχωριόμουν». Ωστόσο, η Ζωζώ Σαπουντζάκη λέει πως δεν της λείπει τίποτα από τη ζωή της.

Μία και μόνη εμφάνισή της αρκούσε όπως λέει για να βγάλει επιχειρηματίας της επαρχίας τα έξοδα για το χειμερινό του μαγαζί

Τις ημέρες του Πάσχα η μεγάλη ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου βρέθηκε σε κρητικό γλέντι με αγαπημένους φίλους και κυριολεκτικά οι οικοδεσπότες και η ίδια τα «έσπασαν». Μάλιστα, η εμφάνισή της στα δυτικά προάστια, όπου βρισκόταν το φιλικό σπίτι, έκανε μεγάλη εντύπωση στις γειτονιές και ο κόσμος βγήκε έξω να τη δει και να τη χειροκροτήσει. «Παιδιά, καλά είναι και τα βασιλεία αλλά τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο ωραία, σας ευχαριστώ πολύ όλους καλό Πάσχα σε όλους σας, χρονιά πολλά», είχε ευχηθεί η ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ