Η Ζιζέλ φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι. Ο νέος της σύντροφος ωστόσο, δεν είναι ο δάσκαλος ζίου ζίτσου αλλά ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων, Τζέφρι Σόφερ.

Ο κροίσος είναι φίλος του Τομ Μπρέιντι αλλά και πρώην σύζυγος του επίσης μοντέλου Ελ Μακφέρσον.

Ο γοητευτικός δισεκατομμυριούχος

Τι κι αν οι φήμες ήθελαν την Ζιζέλ ζευγάρι με τον 42χρονο δάσκαλό της στο ζίου ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε; Ο τυχερός άντρας στη ζωή της είναι άλλος. Σύμφωνα όμως με την Daily Mail, ο νέος σύντροφος της Ζιζέλ είναι φίλος του πρώην συζύγου της. «Η Ζιζέλ περνάει χρόνο με τον Τζέφρι Σόφερ. Βλέπουν ο ένας τον άλλον εδώ και αρκετούς μήνες και συναντιούνται κρυφά περίπου μία φορά την εβδομάδα» εξήγησε άνθρωπος από το περιβάλλον του too model.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης πολλών πολυτελών ακινήτων, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού ξενοδοχείου Fontainebleau στο Μαϊάμι. O ίδιος μάλιστα υπήρξε παντρεμένος με το σούπερ μόντελ Ελ Μακφέρσον μέχρι το διαζύγιό τους το 2017.

Η Έλ Μακφέρσον με τον Τζέφρι Σόφερ στο Άσπεν το 2013. (Backgrid USA)

Σημειώστε πως η περιουσία του εκτιμάται στα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ στην κατοχή του έχει ιδιωτικά τζετ, ένα superyacht και τεράστιες εκτάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ