Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, Ζιζέλ Μπούντχεν δήλωσε στο εξώφυλλο του Elle Οκτωβρίου ότι έχει μηδενική επιθυμία να επιστρέψει στις πασαρέλες, αφού προηγουμένως είχε ανακοινώσει το 2020 ότι αποσύρεται από την πασαρέλα.

«Πιστέψτε με, κάθε χρόνο [οι σχεδιαστές] λένε: “Σε παρακαλώ, Ζιζέλ, κάνε την πασαρέλα”», δήλωσε στο περιοδικό πριν πει ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Πρόσθεσε ότι αντί να είναι μοντέλο σε πασαρέλα, νιώθει πολύ πιο άνετα να δουλεύει σε editorial.

«Είναι πολύ εύκολο για μένα να πάω εκεί και να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα και να παίξω αυτόν τον ρόλο για μια ημέρα», δήλωσε η Ζιζέλ Μπούντχεν για τη δουλειά σε φωτογραφήσεις με μια δημιουργική ομάδα. «Με τροφοδοτεί…. νιώθω έμπνευση να πάω και να δημιουργήσω περισσότερα όμορφα πράγματα στον κόσμο με διαφορετικούς τρόπους».

Η Ζιζέλ έγραψε στο Instagram το 2015 ότι έκανε την «τελευταία της επίδειξη μόδας από επιλογή» μετά από χρόνια δουλειάς στον χώρο.

«Είμαι ευγνώμων που στα 14 μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι. Σήμερα, μετά από 20 χρόνια στον κλάδο, είναι προνόμιο να κάνω την τελευταία μου επίδειξη μόδας από επιλογή και ταυτόχρονα να εξακολουθώ να εργάζομαι σε άλλες πτυχές της επιχείρησης».

Οι θαυμαστές της γνωρίζουν, ωστόσο, ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν η τελευταία της επίδειξη. Το μοντέλο έκανε μια εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, για να τιμήσει την πατρίδα της. Περπάτησε σε μια πασαρέλα μήκους 400 μέτρων στους Αγώνες σε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στη διοργανώτρια χώρα όπου γεννήθηκε.

«Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει μια στιγμή ή μια πασαρέλα σαν αυτή», δήλωσε στο Elle για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία παντρεύτηκε τον αστέρα του NFL, Τομ Μπρέιντι το 2009, φέρνει μερικές φορές ακόμη και τα παιδιά της στη δουλειά. Μοιράστηκε με το Elle μια ιστορία που έφερε την κόρη της, Βίβιαν σε μια φωτογράφιση στο Παρίσι και σημείωσε πόσο μπερδεμένη φαινόταν η κόρη της για όλη τη φασαρία πίσω από τα παρασκήνια.

«Με είδε με όλα αυτά τα διαφορετικά χτενίσματα και μακιγιάζ – δεν καταλάβαινε γιατί», είπε στο Elle. «Έλεγε: ”Μαμά, είσαι πολύ πιο όμορφη χωρίς όλα αυτά! Γιατί σε αγγίζουν; Μπορούν να σταματήσουν;». Η Ζιζέλ απλά απάντησε στην κόρη της: «Αυτό είναι μόδα!».

Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι, μοιράζονται επίσης έναν 12χρονο γιο, και τον γιο του Μπρέιντ, Τζακ από προηγούμενη σχέση. Εν μέσω της απόφασής να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, η Ζιζέλ δήλωσε στο Elle ότι θα ήθελε ο σύζυγός της να είναι πιο παρών στη ζωή της και των παιδιών της.

«Προφανώς, έχω τις ανησυχίες μου -αυτό είναι ένα πολύ βίαιο άθλημα και έχω τα παιδιά μου και θα ήθελα να είναι πιο παρών», είπε στο Elle. «Σίγουρα έχω κάνει αυτές τις συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά. Αλλά τελικά, αισθάνομαι ότι ο καθένας πρέπει να πάρει μια απόφαση που λειτουργεί για [αυτόν]. Πρέπει να ακολουθήσει και εκείνος τη χαρά του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ