Ανάμεσα στους celebrities που εκμυστηρεύονται στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν βρίσκεται και η Shaya. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1 και στα θέματα της εκπομπής για την Τρίτη 25 Απριλίου περιλαμβάνονται και τα ινομυώματα και κατά πόσο είναι «αθώα».

Ο γυναικολόγος Χάρης Χηνιάδης μας ενημερώνει για το πώς δημιουργούνται αλλά και πόσο μπορεί να επηρεάσουν την κύηση μιας γυναίκας.

Shaya: Πώς αντιμετώπισε τα ινομυώματα λίγους μήνες πριν μείνει έγκυος

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια Shaya θα μοιραστεί την εμπειρία της για το πώς αντιμετώπισε τα ινομυώματα λίγους μήνες πριν μείνει έγκυος.

«Πήγα στον γυναικολόγο και μου λέει δεν ξέρω καν αν μπορώ να σώσω τη μήτρα σου. Είχα τρομάξει. Δεν το πίστευα. Είχα γνωρίσει τότε τον άντρα της ζωής μου και ήμουν έτοιμη να γίνω μανούλα. Για καλή μου τύχη αυτός ο άντρας, ο θείος του ήταν ένας από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης και μου λέει “θα πάμε στον θείο μου”. Το σκεφτόμουν λίγο που ήταν μέλος της οικογένειας. Μού είπε είσαι μέρος της οικογένειας. Θα σε κάνω καινούργια, θα γίνεις 16χρονη. Τα ινομυώματα ήταν γύρω από τη μήτρα. Ήταν έξω από τη μήτρα. Κάναμε ανοιχτή επέμβαση. Αν τα προσέχεις αυτά και τα προλάβεις πιο νωρίς μπορείς να κάνεις και λαπαροσκοπικά. Όλα καλά και απέκτησα ένα υγιέστατο παιδάκι, τον Ιάσονα. 7 μήνες μετά την επέμβαση έμεινα έγκυος. Τυχαία κατάλαβα σε τσεκάπ το ανακάλυψα», αναφέρει στο preview απόσπασμα της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς».

Τι άλλο θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς»;

Οι detox δίαιτες είναι της μόδας και διάσημες για τα άμεσα αποτελέσματά τους! Είναι όμως αυτό που χρειάζεται πραγματικά ο οργανισμός μας;

Ο Κωνσταντίνος Ξένος μας εξηγεί όσα χρειάζεται να ξέρουμε για την αποτοξίνωση.

Πώς καταλαβαίνουμε ότι έχουμε δισκοκήλη; Μπορούμε να την προλάβουμε και πότε είναι απαραίτητο το χειρουργείο;

Ο νευροχειρουργός Παντελής Σταυρινού και ο φυσικοθεραπευτής Στέλιος Πετρούτσος απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Υπάρχει μέθοδος για να χτίσει κάποιος αγαλματένιο κορμί και εντυπωσιακούς κοιλιακούς;

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου μας εξηγεί τις διαφορές ανάμεσα στην 4D λιποαναρρόφηση και την κλασική λιποαναρρόφηση καθώς και τι πρέπει να γίνει αν ο ασθενής ξαναπάρει κιλά.

Ήξερες ότι τα δόντια μας μπορεί να γεράσουν πριν από την ώρα τους;

Ο Κωνσταντίνος Δέδες μάς επισημαίνει τις αιτίες καθώς και τι μπορούμε να κάνουμε για να το προλάβουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ