«Εγώ και ο μπαμπάς μου σας χαιρετάμε από την πανέμορφη Βραζιλία» έγραψε η Shaya σε μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Η χώρα της Λατινής Αμερικής είναι αυτή την περίοδο στους ρυθμούς του ξακουστού καρναβαλιού της και φαίνεται πως και η ερμηνεύτρια μπήκε στο κλίμα.

Εγώ και ο μπαμπάς μου σας χαιρετάμε από την πανέμορφη Βραζιλία

Posted by Shaya on Wednesday, February 22, 2023

Ο 66χρονος πατέρας της Shaya, Βαγκν Χάνσεν διατηρεί σπίτι στο Νατάλ της Βραζιλίας. «Δεν μου αρέσει η στασιμότητα και προσπαθώ να ταξιδεύω όσο πιο συχνά μπορώ. Ευτυχώς, λόγω δουλειάς –μιας και είναι IT manager και δουλεύει ως freelancer σε διάφορες εταιρείες-, έχω το προνόμιο να κανονίζω τον ελεύθερο χρόνο και τις διακοπές μου όπως εγώ θέλω. Για δύο χρόνια παρακολούθησα στο πανεπιστήμιο της Δανίας μαθήματα θετικής ψυχολογίας, πήρα πτυχίο και συνεχίζω ακάθεκτος σε περαιτέρω σπουδές» είχε πει στο People στην πρώτη του κοινή φωτογράφιση με την κόρη του.

«Ο μπαμπάς μου είναι υπερ-δραστήριος. Εκτός από τη δουλειά του, τραγουδάει σε χορωδία γκόσπελ και παρακολουθεί σεμινάρια music management, μαθαίνει πράγματα για την παγκόσμια μουσική βιομηχανία και τα μεταφέρει σε μένα. Ποιος ξέρει, στο μέλλον μπορεί να συνεργαστούμε. Ειδικά στον καινούριο μου δίσκο, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού, με βοήθησε πολύ» ανέφερε η τραγουδίστρια που μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από το συγκρότημα Hi5.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ