Την Μαρλέν Αγγελίδου την γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Hi5. Μαζί με τις Ειρήνη Ψυχράμη, Shaya, Φρόσω Παπαχαραλάμπους και Νάνσυ Στεργιοπούλου συναντήθηκαν το 2003 στο μουσικό σόου του Mega Popstars και δημιούργησαν μια μουσική παρέα που έκανε τότε πάταγο. Το «Ξέρω τι ζητάω» ήταν ένα από τα hits τους που συνεχίζει να αγαπιέται μέχρι και σήμερα.

Διαλύθηκαν το 2005 και έκτοτε η καθεμιά διάλεξε τον δικό της δρόμο.

Η Μαρλέν βρίσκεται σήμερα στη Νέα Υόρκη και συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά. Μάλιστα είναι μέλος ενός γυναικείου συγκροτήματος, των Lez Zeppelin και μάλιστα κάνουν αρκετά live στιγμιότυπα από τα οποία μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Την εποχή των Hi5 τη θυμάται πάντα με αγάπη ενώ χαρακτηρίζει το συγκρότημα ως ένα «τεράστιο κεφάλαιο» στη ζωή της. Ήταν μάλιστα ο λόγος, όπως αποκάλυψε, που κατάφερε να πάρει της Πράσινη Κάρτα της. «Κοιτάω αυτόν τον άνθρωπο τώρα και θυμάμαι αυτά τα τρελά χρόνια της ελληνικής δημοσιότητας με ένα χαμόγελο», είχε γράψει στο Instagram της ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την εποχή που μεσουρανούσε το συγκρότημα. Με ποια από τα κορίτσια όμως κρατάει επαφές σήμερα;

Οι συναντήσεις της με τις υπόλοιπες Hi5

Τον Νοέμβριο του 2021 συναντήθηκε με τη Φρόσω (Παπαχαραλάμπους) στη Λευκωσία. «Έχασα τη φωνή από τις πολλές ώρες που περάσαμε μιλώντας για τις παλιές μας περιπέτειες με τις Hi5. Ήταν μια άλλη εποχή, είμαστε ώριμες γυναίκες τώρα αλλά νομίζω ότι για λίγα λεπτά θυμηθήκαμε πώς ένιωθαν εκείνα τα αθώα κορίτσια που χοροπηδούσαν στη σκηνή», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Τον Αύγουστο του 2021 γνώρισε τον μικρό Χρήστο, τον γιο της Ειρήνης Ψυχράμη. Βρέθηκαν όμως και τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν η τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν έγκυος.

Φωτογραφίες από τις συναντήσεις αυτές έχει μοιραστεί και η Ειρήνη στον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα γενέθλια της Shaya βρέθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και ανέβασε μια selfie αναμνηστική φωτογραφία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ