Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, για τον Νίκο Μουτσινά και τον χαμό που έχει γίνει γύρω από το πρόσωπό του.

«Προσπάθησα να τα φτιάξω σε Μουτσινά και Ηλιάκη. Ο Νίκος είναι το καλύτερο παιδί, το παιδί της διπλανής πόρτας. Παίζει τηλεοπτική μπάλα και ρίχνει συνεχώς τρίποντα», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Αν η σάτιρα έχει κακή πρόθεση, έχει όρια. Ο Νίκος δεν έχει κακή πρόθεση. Ο κ. Καπουτζίδης είναι διευθυντής προγράμματος; Ο κ. Λαζόπουλος κάνει την ίδια σάτιρα. Είχε μιλήσει για το νυφικό της Μιμής Ντενίση. Ξαφνικά μας ενοχλεί όλους ο Νίκος Μουτσινάς; Αυτό που κάνει το κάνει καλά, για αυτό είναι στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια», συνέχισε.

«Ο κ. Μουτσινάς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν πρέπει να έρθει στο STAR, μπορεί να πάρει τη θέση μου», ανέφερε η ίδια γελώντας.

«Η αναφορά στο πρόσωπο του Γιάννη Λάτσιου ήταν για χαβαλέ, είναι το μεταγραφικό πρόσωπο των ημερών. Έχω δικαίωμα να κάνω χιούμορ γιατί συνεργάστηκα μαζί του πολλά χρόνια», τόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ κλείνοντας ξεκαθάρισε ότι «Δε θα παρουσίαζα μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Late Night Show, γιατί θέλει να το κάνει μόνος του».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τρίτης. Ο παρουσιαστής, σεναριογράφος και ηθοποιός έδωσε απαντήσεις για όλα. Φυσικά, αναφέρθηκε και στην «κόντρα» που δημιουργήθηκε με τον Νίκο Μουτσινά έπειτα από πρόσφατες δηλώσεις του.

«Κατέκτησα την ελευθερία, έδωσα μία μάχη να μπορώ να λέω τα πιστεύω μου και είναι ακόμα πιο σημαντική λέξη από την άποψη. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην είναι η δημοφιλής άποψη αλλά δικαιώνομαι στο πέρασμα του χρόνου», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Έχω τη χαρά να λέω αυτά που πιστεύω χωρίς να δυσκολεύω τις δημόσιες σχέσεις στην τηλεόραση γιατί έφυγα από την τηλεόραση χορτασμένος, έχοντας κάνει όλα όσα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση, μη σου πω και παραπάνω. Χωρίς να έχω απωθημένα και φόβους λέω αυτό που πιστεύω».

«Η άποψή μου στην τηλεόραση δεν είναι δημοφιλής, στην κοινωνία όμως πιστεύω ναι», τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ