Η Ζήνα Κουτσελίνη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε ένα event και άφησαν πίσω το παρελθόν και όπως είδαμε στις τηλεοπτικές κάμερες, υπήρξε συμφιλίωση ανάμεσά τους.

Και οι δυο παρουσιάστριες πραγματοποίησαν κοινές δηλώσεις και μίλησαν για τη σχέση τους. Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε ότι: «Το περίμενες ότι θα αγκαλιαστούμε; Ούτε εγώ! Δεν ήξερα ότι θα ήταν εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πει εδώ και ένα χρόνο να συναντηθούμε, όμως μια η εγκυμοσύνη, μια η γέννηση του μωρού, μια οι δικές μου δουλειές που εγκυμονούσαν κινδύνους, αν δεν δούλευα σκληρά. Δώσαμε αυτή την αγκαλιά εδώ.

Συγκινήθηκα που την είδα. Αν μετρούσε κανείς την καρδιά μου, ανέβηκαν οι σφυγμοί, γιατί πραγματικά την Κωνσταντίνα την έχω αγαπήσει. Δούλεψα σκληρά για εκείνη, ώστε και η εκπομπή της να πάει καλά και εκείνη να προοδέψει επαγγελματικά. Κάποια στιγμή τα πράγματα άλλαξαν, αλλά είναι όλα παρελθόν και στη ζωή έχω μάθει να συγχωρώ και να με συγχωρούν. Έχω τραβήξει έναν άλλον επαγγελματικό δρόμο, όμως η Κωνσταντίνα είναι ένα πρόσωπο που στήριξα και θα συνεχίζω να στηρίζω, γιατί πραγματικά την πιστεύω. Εγώ την ευχαριστώ, γιατί η τότε κακή κοινή στιγμή με οδήγησε να βγω μπροστά στην κάμερα, οπότε της οφείλω την καριέρα μου την μπροστά».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε με τη σειρά της ότι: «Έχουμε μιλήσει με τη Ζήνα εδώ και ένα χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι λόγω φόρτου εργασίας εκείνη και λόγω των δικών μου υποχρεώσεων στο σπίτι δεν έχουμε καταφέρει να πούμε δυο πράγματα εκτός κάμερας. Θα γίνει και αυτό! Ναι από τις ευχές για τον γιο μου ξεκίνησε. Επειδή συνεργαζόμασταν με τη Ζήνα εγώ προσωπικά έχω μία πολύ καλή ανάμνηση από εκείνη».

Η «κόντρα» της Ζήνας Κουτσελίνη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Ζήνα Κουτσελίνη το 2021 είχε δώσει συνέντευξη αναφερόμενη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας: «Μετά από 25 χρόνια καριέρας φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ πριν από μια εβδομάδα έχει πεθάνει ο αδελφός μου. Στον αδελφό μου έφυγα για την κηδεία και γύρισα πίσω, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκρεμμότητες του. Και γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα. Και η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί και την επόμενη κάνουμε 15%. Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω το πρόγραμμα που βγάζω να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά».

Και τον Νοέμβριο του 2022 είχε γιορτάσει τα 30 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας και είχαν πάει διάφοροι καλεσμένοι από τον χώρο. Όμως, έλειπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όταν ρωτήθηκε για την απουσία της, ανέφερε ότι: «30 χρόνια σαν να πέρασαν όλα και να έφυγαν νεράκι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχω να πω μόνο ευχαριστώ στον Θεό και σε όλους τους ανθρώπους που ήταν συνοδοιπόροι μου αυτά τα 30 χρόνια. Όλα μου τα χρόνια έχω επενδύσει στις σχέσεις και αυτό φάνηκε τώρα εδώ. Ότι ακόμα κι αν πολλές φορές στη διαδρομή με τους συνοδοιπόρους μου διαφωνήσαμε, στο τέλος του ταξιδιού μπήκαμε μαζί μέσα στη βάρκα».

Διαβάστε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: Η απάντηση για την απουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τη μεγάλη της γιορτή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ