Η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε τα 30 χρόνια καριέρας και όλα τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης ήταν δίπλα της. Από τη μεγάλη γιορτή που η Ζήνα Κουτσελίνη κατάφερε να ενώσει πρόσωπα διαφορετικών καναλιών και ακόμα και πρόσωπα που δεν βρίσκονται πια στην τηλεόραση υπήρξε μια ηχηρή απουσία που σχολιάστηκε, εκείνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«30 χρόνια σαν να πέρασαν όλα και να έφυγαν νεράκι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχω να πω μόνο ευχαριστώ στον Θεό και σε όλους τους ανθρώπους που ήταν συνοδοιπόροι μου αυτά τα 30 χρόνια. Όλα μου τα χρόνια έχω επενδύσει στις σχέσεις και αυτό φάνηκε τώρα εδώ. Ότι ακόμα κι αν πολλές φορές στη διαδρομή με τους συνοδοιπόρους μου διαφωνήσαμε, στο τέλος του ταξιδιού μπήκαμε μαζί μέσα στη βάρκα», ανέφερε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη για τους ανθρώπους που την τίμησαν.

Όταν ρωτήθηκε για την ηχηρή απουσία από τη βραδιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν σαφής.

«Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο. Για να καλέσεις έναν άνθρωπο σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια διαφωνία. Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χαρές και γιορτές γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες», ανέφερε στις κάμερες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ