Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε ανοιχτά μέσω των social media για τoν χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και πλέον το ζευγάρι έχει καταθέσει την αίτηση διαζυγίου.

«Είμαι μια χαρά. Έχω την υγεία μου, έχω τα παιδάκια μου και είναι όλα τέλεια. Έκανα την ανάρτηση πάνω σε μια έκρηξη θυμού. Το θέμα είναι πλέον μεταξύ των δικηγόρων μας.

Δεν κατέθεσε μόνος του την αίτηση διαζυγίου, μαζί την καταθέσαμε. Κι εγώ θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου και εκείνος», ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Τρελή δεν είμαι, ούτε γεννήθηκα, έκανα υπομονή τόσους μήνες»

Δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες ήθελαν τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να απολαμβάνει τις διακοπές του στις Κυκλάδες μαζί με τον νέο ερωτά του.

«Ελεύθερος είναι να κάνει ό,τι θέλει, αν έχει βρει πιο εντυπωσιακή από μένα μπράβο του. Καλά να ναι, δεν έχει βγει βέβαια ακόμα το διαζύγιο, αφού μπορεί να το κάνει…» είπε η παίκτρια του My style rocks.

Όσο για το τατουάζ που έχει στο χέρι της με το όνομα του πρώην συζύγου της, η Ζέτα Θεοδωροπούλου δήλωσε: «Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει αλλά είναι στα μελλοντικά μου σχέδια να σβήσω και αυτό».

Διαβάστε επίσης: Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο σέξι χορός σε νυχτερινό κέντρο που βρισκόταν και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ