Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έπειτα από την ανάρτηση κόλαφο που έκανε προ ημερών για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη επισημαίνει στις νέες της δηλώσεις πως εκείνη βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και πως πρόκειται για «τελειωμένη ιστορία».

Αναφορικά με την ανάρτηση στο Instagram η Ζέτα Θεοδωροπούλου δήλωσε: «Ήταν μία έκρηξη θυμού. Κάνω τόσους μήνες υπομονή. Τρελή δεν είμαι, ούτε γεννήθηκα. Όπως λέει και μία μεγάλη Σκορπίνα τραγουδίστρια, «τον χαρακτήρα μου τον φτιάξανε τα έργα σου». Ο καθένας απαντά με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, ο κύριος όπου είναι, πάντως με τα παιδιά του δεν είναι».

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους να διασκεδάζουν στο ίδιο μαζί. «Αυτό το θέμα είναι τουλάχιστον 15 ημέρες πριν. Εκείνος είναι διακοπές», απάντησε σχετικά με αυτό η παίκτρια του My style rocks.

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

«Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος ας είναι καλά και ας κάνει ό,τι θέλει»

«Αρχίζει και με φθείρει αυτό το θέμα. Πλησιάζουν οι σχολικές ζωές των παιδιών μου, την Παρασκευή έχω τον τελικό, δε μπορώ όλη μέρα να ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Πραγματικά είναι ψυχοφθόρο. Αφού είναι καλά, ας είναι όπου είναι. Ο καθένας μιλάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος ας είναι καλά και ας κάνει ό,τι θέλει. Για εμένα είναι τελειωμένη ιστορία. Εγώ μέσα μου δεν έχω ούτε φόβο, ούτε ενοχή, κοιμάμαι πολύ ήρεμη τα βράδια. Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και είσαι μόνη και τι θα κάνεις. Δεν φοβάμαι τίποτα» πρόσθεσε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Αναφορικά με το θέμα της συνεπιμέλειας των παιδιών, η Ζέτα Θεοδωροπούλου δήλωσε: «Αυτό θα το κρίνουν οι δικηγόροι. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα πεις, εννοούνται».

Διαβάστε επίσης: Η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο okmag για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Μου έστειλαν φωτογραφίες ότι είναι στην πόλη μας με την κοπέλα που έχει σχέση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ