Ο Ζεράρ Πικέ «σπάει» πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλάει για τον χωρισμό του από τη Σακίρα στο El Paris αλλά και τον αντίκτυπο που είχε αυτός στα παιδιά τους.

«Ο καθένας έχει την ευθύνη του να προσπαθήσει να κάνει ό,τι είναι καλύτερο για τα παιδιά του. Είναι θέμα προστασίας τους. Αυτή είναι η δουλειά όλων των γονιών με παιδιά. Σε αυτό είμαι επικεντρωμένος και αυτή είναι η δουλειά μου ως πατέρας».

Ο καθένας μας παίρνει τις αποφάσεις που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερες. Νομίζω ότι τελικά το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι καλά τα παιδιά μου», εξομολογήθηκε ο Πικέ.

Σχετικά με τη ζωή μετά τον χωρισμό του είπε: «Συνεχίζω να κάνω αυτό που θέλω. Την ημέρα που θα πεθάνω, θα κοιτάξω πίσω και ελπίζω να έκανα πάντα αυτό που ήθελα.

Οι άνθρωποι που αγαπώ και νοιάζομαι είναι αυτοί που με γνωρίζουν. Τα υπόλοιπα δεν είναι σημαντικά για μένα. Ξοδεύω την ενέργειά μου στο να είμαι με τους αγαπημένους μου και να τους δίνω αυτό που έχω».

Ο Ζεράρ Πικέ κατέληξε στη συνέντευξη: «Θέλω να είμαι πιστός στον εαυτό μου. Δεν πρόκειται να ξοδέψω χρήματα για να καθαρίσω την εικόνα μου… Υπήρξαν αλλαγές στη ζωή μου και ήξερα πώς να διατηρήσω την ευτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζεράρ Πικέ έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και διατηρεί δεσμό με την 23χρονη Κλάρα Κία Μάρτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ