Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο Ζεράρ Πικέ ετοιμάζεται να παντρευτεί με την αγαπημένη του Κλάρα Κία Μάρτι.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα το ζευγάρι συζητάει το θέμα του γάμου, έπειτα από επιθυμία της νεαρής συντρόφου του ποδοσφαιριστή. Η συζήτηση φέρεται πως έγινε σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη ενώ, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μόνικα Βεργκάρα, μαζί τους βρέθηκαν και οι μάρτυρες που θα τους παντρέψουν.

«Μίλησαν για το πώς η Κλάρα θα ήθελε να παντρευτεί κάποια στιγμή στη ζωή της. Λαμβάνοντας υπόψη την καριέρα του Πικέ και τον μεγάλο αριθμό των οπαδών του, η Κλάρα θέλει έναν ιδιωτικό γάμο, με τις οικογένειές τους να είναι παρόντες», ανέφερε η δημοσιογράφος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Fiesta.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή μετά το διαζύγιο του Πικέ με τη Σακίρα στα μέσα του 2022. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Κλάρα Κία Μάρτι ήταν η πέτρα του σκανδάλου ενώ έκτοτε οι παπαράτσι τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Την ίδια στιγμή η Σακίρα ετοιμάζεται να μετακομίσει με τα παιδιά τους στο Μαϊάμι ενώ η σχέση της με τον Πικέ παραμένει τεταμένη. Άλλωστε η Κολομβιανή σταρ δεν κράτησε τις λεπτομέρειες της σχέσης τους ιδιωτικές.

Το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι μια ξεκάθαρη απάντηση τόσο στον λόγο του χωρισμού της από τον Πικέ όσο και στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη σχέση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ