Ο Ζέιν Μαλίκ έκανε unfollow την πρώην σύντροφό του, Τζίτζι Χαντίντ στο Instagram μετά τις αναφορές ότι έχει προχωρήσει με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Το supermodel και ο πρώην τραγουδιστής των One Direction έβγαιναν για έξι χρόνια και μοιράζονται μαζί την δίχρονη κόρη τους Κάι.

Χώρισαν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους μετά από ισχυρισμούς ότι ο Ζέιν Μαλίκ χτύπησε τη μητέρα της Τζίτζι, Γιολάντα, κατά τη διάρκεια ενός καυγά, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει κάποια σχέση μετά τον χωρισμό τους, μέχρι που η Τζίτζι εντοπίστηκε να κάνει παρέα με τον Ντι Κάπριο νωρίτερα αυτό το μήνα.

Από τότε ο Ζάιν φαίνεται να έχει διαγράψει την Τζίτζι από τον λογαριασμό του στο Instagram και πλέον ακολουθεί μόνο 24 άτομα, τα μισά από τα οποία είναι λογαριασμοί θαυμαστών αφιερωμένοι στον ίδιο.

Πρόσφατα ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο χώρισε με την επί τέσσερα χρόνια κοπέλα του Καμίλα Μορόν, η οποία μόλις έκλεισε τα 25 της χρόνια. Τώρα λέγεται ότι κυνηγάει την Χαντίντ.

Αν και το ειδύλλιο είναι ακόμα νέο, το ζευγάρι φημολογείται ότι ήδη βγαίνει επίσημα. Πριν συνδεθεί με την Τζίτζι, ο σταρ του Χόλιγουντ δεν είχε ποτέ βγει δημόσια με κάποια γυναίκα άνω των 25 ετών.

Οι θαυμαστές εικάζουν εδώ και χρόνια ότι ο ηθοποιός χωρίζει με τις γυναίκες τη στιγμή που αυτές φτάνουν τα 25 τους χρόνια. Στο παρελθόν είχε βγει με την Ζιζέλ όταν εκείνος ήταν 24 ετών και εκείνη 18. Χώρισαν όταν το supermodel έγινε 23 ετών.

Στη συνέχεια, ο Ντι Κάπριο βγήκε με την Μπαρ Ραφαέλιτο 2005, αλλά τα πράγματα τελείωσαν όταν εκείνη έγινε 25 ετών. Ο ηθοποιός του Wolf of Wall Street έβγαινε επίσης με την Μπλέικ Λάιβλι, όταν εκείνη ήταν 23 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ