Η Υρώ Μανέ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής αλλά και για την επιτυχημένη σειρά «Εγκλήματα» όπου όταν έμεινε έγκυος συνέχιζε να παίζει μέχρι τον 6ο μήνα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην αρχή ντρεπόταν την αναγνωρισιμότητα που έλαβε μέσα από το επάγγελμά της. Παράλληλα αναφέρθηκε σε φιλίες και ανθρώπους που την πρόδωσαν.

«Έκανα παρέα αρχικά με ηθοποιού, όσο περνάνε τα χρόνια ξεσκαρτάρει το πράγμα, βλέπεις αν είναι αληθινό όλο αυτό, πόσο οι άνθρωποι είναι επί της ουσίας φίλοι. Αποκαλύπτονται οι άνθρωποι στην πορεία της ζωής».

«Έρχεται κάποια στιγμή που αντιλαμβάνεσαι στη φιλία ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζες. Πήρε χρόνο να αποδεχτώ ότι οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που φαίνονται. Όταν έχεις φάει άσχημη κατάσταση από ανθρώπους που πίστεψες και επένδυσες… Υπήρξα θύμα και εγώ, την έπαθα με ανθρώπους που πίστεψα και τους είχα στην πρώτη λίστα της ζωής μου και από εκεί και πέρα είπα “όλα μπορούν να συμβούν”».

Όσο για τον λόγο που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, είπε πως:

«Ο Τάσος είναι συνοδοιπόρος στη ζωή, είναι στήριγμα. Αλλά με δυσκολεύει να προβάλω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή, μου είναι σχεδόν κουραστικό, με πλήττει θανάσιμα. Τι νόημα έχει να προβάλω τη ζωή μου; Γιατί; Δεν με αφορά ούτε είμαι τόσο φίλη με τα κοινωνικά δίκτυα. Κάποιες φορές εντάξει, αλλά με μέτρο γιατί εάν ξέρεις και έχεις ενσυναίσθηση και μία συγκεκριμένη στάση ζωής δεν μπορείς να προβάλλεις εσύ έναν κόσμο λαμπερό και ωραίο και πόσο ευτυχισμένος είσαι ενώ όλοι οι άλλοι άνθρωπο δεν είναι. Μου φαίνεται προκλητικό και δεν είναι καθόλου μέσα στα standars μου».

Η γνωστή ηθοποιός στο κλείσιμο της συνέντευξης αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο θέμα των ημερών με τη 48ωρη απεργία του κλάδου της, με αφορμή το Προεδρικό Διάταγμα 85.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τελικά με αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, μήπως και ξεκουνήσει λιγάκι αισίως η Κυβέρνηση, ξυπνήσει και κάτι κάνει τέλος πάντων» ανέφερε αρχικά η Υρώ Μανέ.

«Να σας πω κάτι και να το κλείσουμε αυτό το θέμα. Η εξουσία έχει πάντα έναν τρόπο να αφομοιώνει, να στρογγυλεύει και να κουκουλώνει τα πράγματα, να τα φέρνει στα μέτρα της. Αυτό μην το ξεχνάμε ποτέ. Ακούει όσα θέλει να ακούσει και όσα τη βολεύει να ακούσει» πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Μιλάω για την εξουσία. Το παιχνίδι της εξουσίας ξέρουμε όλοι πως παίζεται. Το ‘χουμε δει, το ‘χουμε βιώσει. Εγώ αυτό που θέλω είναι να βρεθεί μία λύση για τα νέα παιδιά, αυτά κυρίως στηρίζουμε. Είναι πραγματικά «στα κάγκελα», είναι ένας δίκαιος αγώνας, η υποβάθμιση αυτή δεν πρέπει να περάσει. Η κυβέρνηση πρέπει να ρίξει πολύ φως σε αυτή την υπόθεση» επεσήμανε η Υρώ Μανέ.

«Πιστεύω ότι θα το καταλάβει. Είμαστε και σε προεκλογική περίοδο και δε συμφέρει καθόλου να γίνονται αυτά τα πράγματα» είπε κλείνοντας η δημοφιλής ηθοποιός. Υπενθυμίζεται πως η Υρώ Μανέ διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ