Το «Glass onion: A knives out mystery», που αποτελεί σίκουελ του επιτυχημένου «Knives out», προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου και ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος, δεν θα μπορούσε να μην είναι ευτυχισμένος καθώς συμμετέχει στην ταινία.

Ο 27χρονος Αλέξανδρος Μανωλίδης είναι σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής και φωτογράφος ενώ όπως όλα δείχνουν το ταλέντο του τον οδήγησε ήδη μέχρι τα Όσκαρ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Secret ο Αλέξανδρος Μανωλίδης ανέφερε: «Είναι µεγάλη η χαρά. Φυσικά, δεν ήταν κάτι που περίµενα… ήταν δίκαιο.

Ηµουν ο συντονιστής logistics (logistics coordinator), που σηµαίνει πως συντονίζεις το συνεργείο, ώστε να γίνουν όλα σωστά και να είµαστε όλοι ασφαλείς. Ηταν και η περίοδος της πανδηµίας, οπότε δεν ήταν απλή υπόθεση. Επρεπε να προσέχουµε αν ακολουθούσαν όλοι τις διαδικασίες.

Στήναµε πρώτοι, ξεστήναµε τελευταίοι… Ηταν όλοι πολύ συνεργάσιµοι και όλα τα παιδιά από την Αµερική εξαιρετικά. Ολοι ήταν πολύ συγκεντρωµένοι. Αυτό µου έκανε µεγάλη εντύπωση και αυτό κρατώ από τον Ντάνιελ Κρεγκ. Ηταν απίστευτα συγκεντρωµένος, µάθαινε όλο το σενάριο, ώστε, αν δεν βγει κάτι σωστά, να µπορεί να λειτουργήσει πάνω σε αυτό. Πολύ αφοσιωµένος και, όσον αφορά όλο το καστ, ήταν όλοι πολύ επαγγελµατίες και δεν φαίνονταν να βγαίνουν “εκτός” από τους υπoλοίπους.

Η δική µας οµάδα είχε στόχο να είναι φιλική και να κάνουµε πολλά πράγµατα στο λιγότερο χρονικό διάστηµα. Οι Αµερικανοί εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο που δουλεύαµε. Υπήρχαν άτοµα που εργάζονταν 18 ώρες την ηµέρα και πάντα µε ένα χαµόγελο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ