Μια επίσημη ,εμφάνιση πραγματοποίησε η Ευγενία Μανωλίδου στο πλευρό του συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη. Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η διάσημη μαέστρος παρευρέθηκαν σε φιλανθρωπικό gala στο Σικάγο,

Ο πολιτικός ανέβασε στιγμιότυπα από τη σημαντική βραδιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram. Μάλιστα σημείωσε: «Με την  Ευγενία Μανωλίδου  βρεθήκαμε χθες στο Σικάγο στη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει η κα Ελένη Μπούση και οι συνεργάτες της για την υποστήριξη του Κέντρου Έρευνας κατά του Καρκίνου. Παρούσα η Δήμαρχος της Πόλης του Σικάγο και μαζί μας και ο Hosea Sanders διάσημος δημοσιογράφος που στηρίζει αυτή την προσπάθεια που σώζει ζωές. Σπουδαία μέλη της Ελληνικής Κοινότητας ήταν εκεί και διακρίνονται για την προσφορά τους».

Το σύνολο της μουσικού ήταν πολύ εντυπωσιακό και αντάξιο μιας red carpet εμφάνισης. Πιο συγκεκριμένα για το looκ της, η Ευγενία Μανωλίδου επέλεξε ένα κόκκινο ντραπέ μάξι φόρεμα με την υπογραφή Elisabetta Franchi. H συγκεκριμένη δημιουργία ανήκει στη νέα συλλογή, ενώ κοστίζει 695 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην Ναταλία Γερμανού πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο πολιτικός δήλωσε ότι «Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους και δεν είναι καλό να αρέσουμε!». Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε επίσης για όσους τον αποκαλούν ακροδεξιό και απάντησε σχετικά με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου.

Όπως δήλωσε ο υπουργός, «όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα που αργότερα πήρε διαστάσεις στο Twitter. Το δημοσίευμα αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό site. Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη και μου το έστειλαν εκείνη την ώρα από το γραφείο Τύπου. Το είδα και δεν έδωσα την παραμικρή σημασία, ήταν ένα θέμα τόσο εξωφρενικό που είπα “ποιος ασχολείται;”. Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο Twitter κυρίως από τους πολιτικούς αντιπάλους που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα, αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε και η Ευγενία, το μαζέψαμε και σταμάτησε» είπε ο υπουργός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ