Τον εκνευρισμό της Δήμητρας Αλεξανδράκη προκάλεσαν οι ερώτησες που δέχεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα κιλά της.

Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα μέσα από βίντεο στα stories του Instagram ενώ οι απαντήσεις που δέχτηκε έπειτα από αυτό την έκαναν έξαλλη.

«Έχω παρατηρήσει από αρκετές γυναίκες να μου λένε ότι είμαι ανορεξική αλλά και από άνδρες. Δεν ξέρω γιατί έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ. Το να κάνεις σωστή διατροφή και γυμναστική αυτό δεν σε κάνει να είσαι ανορεξικός. Ίσα ίσα σε κάνει να είσαι υγιής. Τα έχουμε μπερδέψει λιγάκι όλα, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα κιλά που είμαι (57 κιλά) δεν είσαι ανορεξικός. Δεν έγραφε 47 κιλά η ζυγαριά.

Οι υγιείς για εσάς τι είναι; Να είσαι 100 κιλά; Τι είναι υγεία για εσάς; Αλήθεια έχουμε μπερδευτεί. Δεν μιλάμε καν για την εξωτερική μας εμφάνιση αλλά για την εσωτερική μας υγεία. Από πότε άλλαξε το να τρως υγιεινά τα φρούτα, τα λαχανικά σου, από πότε σε καθιστά να είσαι ανορεξικός και άρρωστος; Όπα κάπου. Αν με βλέπατε στα 80 κιλά θα μου λέγατε ότι είμαι υγιής; Ρε φίλε ειλικρινά δεν ξέρω τι γιατρό συμβουλεύεστε. Καλημέρα, πάω στο γυμναστήριο», δήλωσε η ίδια.

Αμέσως μετά δέχτηκε απαντήσεις πάνω στην τοποθέτησή της και δεν δίστασε να τοποθετηθεί ξανά. «Κάποιοι στερείστε νοημοσύνης. Είπα για εμένα δεν είναι νορμάλ να είμαι 80 κιλά, όπως δεν είναι για μένα να είμαι 47 κιλά», είπε σε έντονο ύφος η influencer και επιχειρηματίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ