Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε το νέο της επαγγελματικό βήμα και μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή influencer άνοιξε το δικό της κατάστημα νυφικών και με ένα βίντεο που δημοσίευσε ξενάγησε το κοινό στον χώρο.

«Ένα τεράστιο όνειρο έγινε πραγματικότητα! Η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Με τη βοήθεια Του Θεού έφτιαξα το στολίδι μου από την αρχή, από το μηδέν. Με αγάπη, υπομονή, συγκίνηση, κατανόηση αλλά και πόνο. Μα θα μου πεις γιατί πόνο; Γιατί για να υπάρξει ίαση πρέπει να υπάρξει πρώτα πόνος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον θρύλο @vassilioskostetsos που μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω αλλά και να μάθω από την κληρονομιά του.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον άνθρωπο/ οικογένεια μου, στήριγμα και δίπλα μου σε όλα @jg_johny που στα δύσκολα έβαλε τόσο πλάτη απ’ όσο μπόι του λείπει (παραλίγο να φτιάξει τις πόρτες για στρουμφάκια). Βρε Γιάννη μου πως θα περάσει η συμπεθέρα από αυτή τη πόρτα;

Στα πλάγια και έρπειν; Ζήσαμε μια άξεστη μοναδική εμπειρία και είμαι τόσο ευγνώμων τόσο και σε εσάς που με στηρίξατε από τη πρώτη στιγμή σε αυτό μου το νέο ξεκίνημα! Σας ευχαριστώ από την ψυχή μου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη και το μόνο που θέλω είναι να σας το ανταποδίδω κάθε μέρα».

Μπορεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη να ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα που την ενθουσιάζει ωστόσο αυτό έρχεται έπειτα από μια δύσκολη χρονιά για την ίδια.

Αποχαιρετώντας μάλιστα το 2022 η ίδια έγραψε: «Αντίο 2022, μου πήρες ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπάνε. Μου έδωσες λύπες, μα δε σου κρατάω κακία γιατί μου έδωσες περισσότερες υπέροχες στιγμές, μοναδικά συναισθήματα, πρωτόγνωρα, με έφερες πιο κοντά στο Χριστό, με έμαθες πολλά!

Ό,τι κι αν συνέβη έγινε για κάποιο λόγο, που όταν επικεντρωθείς σε αυτόν τον λόγο θα δεις ότι είναι μόνο για καλό! Όπως και είδα… Σε ευχαριστώ λοιπόν για όλη τη δύναμη και τα μαθήματα που μου έδωσες για να πορευτώ μία Νέα Χρονιά! Ευγνωμοσύνη αισθάνομαι για όλα όσα έχω , πρώτα πρώτα για την υγεία μου αλλά και όλα τα υπόλοιπα!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ