Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχαιρέτησε το 2022 κάνοντας τον δικό της απολογισμό. Ομολογουμένως ήταν μία δύσκολη χρονιά για εκείνη.

«Αντίο 2022, μου πήρες ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπάνε. Μου έδωσες λύπες, μα δε σου κρατάω κακία γιατί μου έδωσες περισσότερες υπέροχες στιγμές, μοναδικά συναισθήματα, πρωτόγνωρα, με έφερες πιο κοντά στο Χριστό, με έμαθες πολλά!» γράφει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και συνεχίζει: « Ό,τι κι αν συνέβη έγινε για κάποιο λόγο, που όταν επικεντρωθείς σε αυτόν τον λόγο θα δεις ότι είναι μόνο για καλό! Όπως και είδα… Σε ευχαριστώ λοιπόν για όλη τη δύναμη και τα μαθήματα που μου έδωσες για να πορευτώ μία Νέα Χρονιά! Ευγνωμοσύνη αισθάνομαι για όλα όσα έχω , πρώτα πρώτα για την υγεία μου αλλά και όλα τα υπόλοιπα!»

Η influencer έστειλε και τις ευχές της: «Εύχομαι από την ψυχή μου σε όλους εσάς φίλοι μου, να έχουμε Καλή Χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη, κατανόηση, σεβασμό και ΕΚΤΙΜΗΣΗ! Να χαμογελάτε, να λέτε ευχαριστώ κάθε μέρα που σας ξημερώνει και να είστε ευγνώμων για ότι έχετ! Την αγάπη μου Σε Όλους Σας! Καλό και Ευλογημένο το 2023».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ