Αντί να… ξεθωριάσουν, ολοένα και ζωηρεύουν οι αντιδράσεις Ελλήνων celebrities στα social media, μετά το επίμαχο βίντεο της πολιτεύτριας της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτης Λατινοπούλου, περί αισθητικής.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, η Ελεωνόρα Μελέτη με τη σειρά της τοποθετήθηκε δημόσια κατά των προκλητικών αυτων δηλώσεων. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα instastories της δύο φωτογραφίες της -χωρίς ρετούς και φίλτρα- τις οποίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές και αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά κείμενο. Η παρουσιάστρια έδειξε στους followers της τις πανάδες του προσώπου της, τις οποίες της έχει αφήσει «κληρονομιά» η εγκυμοσύνη της, δηλώντας περήφανη για αυτές.

Αρχικά, η Ελεονώρα έγραψε χαρακτηριστικά: «Λατινοπούλου, άκου κάτι. Οι πανάδες που τις αποκαλείς αντιαισθητικές λέγονται και επιστημονικά μελαγχρωση και έχουν παθολογικά αίτια, συχνά νόσους ή τις αποκτά μία γυναίκα δώρο από την εγκυμοσύνη. Βγαίνουν παντού. Εμένα βγήκαν στο κούτελο και στο άνω χείλος. Κοινώς όταν με δει ο ήλιος έχω μουστάκι. Αλλά μάντεψε, εμένα δεν με ενοχλούν ούτε τον άντρα μου. Κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν… Δεν άκουσα τι λες στο βίντεό σου. Σταμάτησα όταν άκουσα να λες πώς φωτογραφίζουμε κάποιες γυναίκες «ό,τι αντιαισθητικό έχουμε πάνω μας». Πάρε λοιπόν τις αντιαισθητικές πανάδες. Ορόσημο από τη γέννηση της κόρης μου».

Ενώ στη συνέχεια πρόσεθσε: «Και μάθε κάτι άλλο. Καμία μας δεν θέλει τις πανάδες της. Κάποιες κάνουμε επώδυνες θεραπείες με χημικά για να τις απαλύνουμε. Δεν τις θέλουμε. Να τις αγαπήσουμε προσπαθούμε και εσύ μας ενοχλείς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ