Η Βρισηίδα Ανδριώτου έμεινε μονάχα λίγες ημέρες στο Survivor All Star αποχωρώντας οικειοθελώς. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε γνώριζε ήδη για την η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τις κρυφές συναντήσεις.

«Ήξερα για τα παιδιά, δεν είπα τίποτα δεν ήθελα να εκθέσω τους ανθρώπους, γιατί δεν είχα και αποδείξεις. Τώρα που έχουν αποδείξεις από κάμερα, μπορώ να το πω. Ήξερα για την Καρολίνα και τον Μάριο ότι είχαν φλερτ και ότι είχαν συναντηθεί. Δεν είχα δει με τα μάτια μου κάτι, αλλά το φλερτ το είχα προσέξει. Και μου το είχε πει κιόλας η Καρολίνα», δήλωσε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε και την ερώτηση που της έκανε η Καρολίνα Καλύβα για τον Μάριο Πρίαμο. «Πριν φύγω με ρώτησε η Καρολίνα αν είχα προσέξει κάτι. Της είπα “έχω τα δικά μου τι να προσέξω;”. “Δεν είδες τίποτα με εμένα και τον Μάριο Πρίαμο;”. Της λέω “Κάτι κατάλαβα αλλά νομίζω ότι έξω…” Και τελικά δεν ξαναμιλήσαμε γιατί εγώ αποχώρησα. Ήταν κάτι το οποίο δεν ήθελα να εκθέσω την Καρολίνα γιατί είμαστε φίλες. Σίγουρα δεν είναι στημένο, γιατί τα παιδιά είχαν μια έλξη».

Θυμίζουμε ότι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πιάστηκαν από κάμερα του Survivor εκτός των ορίων της καλύβας τους. Τα πλάνα που προβάλλονταν εδώ και μέρες αλλά και τα σχόλια από συμπαίκτες τους προβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής έκαναν το Twitter να πάρει «φωτιά» για τα τετ α τετ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ