Ο Βο μίλησε στο Omega Channel για το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα και όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα με τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη στο Survivor All Star.

Για τα 25 ευρώ που έδωσε για να στηρίξει την Καρολίνα Καλύβα στην ψηφοφορία σημείωσε: «Αν νομίζει ότι παρεκτράπηκα, λυπάμαι για λογαριασμό της. Δεν απάντησα ποτέ στο μήνυμα που μου έστειλε. Δεν υπάρχει λόγος. Κατά δεύτερον για να το ξεκαθαρίσω δεν ήταν 25 ευρώ αλλά 25 μηνύματα που έστειλα για πρώτη φορά στην ζωή μου και μπήκα σε όλη αυτήν την διαδικασία να ζητήσω κι από άλλους φίλους να ψηφίσουν. Ήταν ο άνθρωπός μου μέχρι εκείνη την στιγμή και βοήθησα όσο μπορούσα. Είδαμε ότι έμεινε και την επόμενη εβδομάδα έφυγε. Από εκεί και πέρα αν ήταν 25 ευρώ ή 1 ευρώ κάτι έκανα πάντως».

Μιλώντας για τον έρωτα της πρώην συντρόφου του είπε: «Ο τύπος που είναι σπίτι του, υποστηρίζει το κορίτσι του, το οποίο μετά από δύο ημέρες αγάπησε ένα άλλον άνθρωπο κι αυτός ήταν φίλος μου και του ζήτησα να μου προσέχει το κορίτσι και μετά φταίω εγώ που παραφέρθηκα κιόλας. Εντάξει νομίζω ότι γελάνε κι οι κάμερες… Συγχαρητήρια στον Μάριο που τις ρίχνει τόσο εύκολα κι ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας… Δεν θα πήγαινα στο Survivor ούτε για πλάκα. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πολύ φίλη μου και πολύ καλό παιδί. Είναι πληγωμένη, όσο μία κοπέλα που κοροϊδεύουν στα μούτρα της» είπε ο Μπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ