Στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένη η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον κεραυνοβόλο έρωτα που ένιωσε για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ενώ αποκάλυψε πρώτη φορά ότι έστειλε μήνυμα στην Ελευθερία Ελευθερίου.

«Πέρασα εκπληκτικά στο Survivor. Τον Μάριο τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, από τη στιγμή που τον συνάντησα στα γραφεία. Δεν ήταν άβολο. Στη διαχείρισή του θα έλεγα ότι ήταν ανήσυχο. Ανησυχούσα για το ότι πρέπει να το μάθει ο Bo και ήξερα ότι αυτό δεν γίνεται να συμβεί», εξομολογήθηκε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στον αέρα της εκπομπής.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια των μαχητών τόνισε: «Δέχτηκα σκληρή κριτική στα social media. Αλλά, εντάξει μπήκα στα σπίτια τους με κάποιο τρόπο, οπότε κάπως το καταλαβαίνω. Αυτό που είπα είναι ότι δε με αφορά η σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου γιατί είναι δικό του θέμα.

Την Ελευθερία την προπονούσα και εύχομαι να την προπονήσω και στο μέλλον. Της έστειλα ένα μήνυμα, απαντήθηκε αλλά, δε τα καταφέραμε. Δε πειράζει, δεν είναι ώρα ακόμα».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι βγαίνοντας από το Survivor η Καρολίνα ενημερώθηκε για τη σχέση του Μάριου με τη γνωστή τραγουδίστρια και είπε: «Δεν είχα ιδέα και δεν με αφορά κιόλας. Αν υφίσταται κάποια σχέση με τον Μάριο… ήταν στο παρελθόν του».

Η Καρολίνα προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον πρώην σύντροφό της, τον ράπερ Bo, στέλνοντάς του ένα μήνυμα χωρίς ωστόσο να λάβει κάποια απάντηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ