Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα έχει βρεθεί να πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα σε δηλώσεις που την αφορούν μετά τις κρυφές συναντήσεις στον Άγιο Δομίνικο με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά στο reality επιβίωσης. Ωστόσο, πριν από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι η Καρολίνα Καλύβα διατηρούσε σχέση με τον ράπερ Bo και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν είχα ιδέα και δεν με αφορά κιόλας», είχε δηλώσει βγαίνοντας από το Survivor All Star η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα για την Ελευθερία Ελευθερίου και τη σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. «Αν υφίσταται κάποια σχέση με τον Μάριο… ήταν στο παρελθόν του», είχε πει συνεχίζοντας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν στην «Super Κατερίνα» αυτές τις μέρες η Καρολίνα Καλύβα έστειλε μήνυμα στον Bo, αλλά εκείνος την άφησε στο διαβάστηκε.

Επιπλέον στην εκπομπή προβλήθηκαν κοινές στιγμές με την Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου. Οι δύο γυναίκες είχαν φωτογραφηθεί σε κοινή παρέα, ενώ έκαναν μαζί και γυμναστική τον περασμένο Νοέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ