Ο Βο μίλησε για την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο γνωστός ράπερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

«Εγώ θέλω να σου πω και μπράβο σου, στο έχω πει κι εκτός νομίζω, δεν είμαι σίγουρη. Δεν είχες προκαλέσει, αλλά παρόλα αυτά, επειδή έτσι το έφερε η κατάσταση και το άλλο πρόσωπο είχε βήμα στην τηλεόραση, ουσιαστικά εκτέθηκες. Σε εκθέσανε κάποιες καταστάσεις, αλλά ήσουν αξιοπρεπέστατος», του είπε χαρακτηριστικά η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Τότε, ο Μπο της απάντησε: «Το διαχειρίστηκα όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση. Το καλό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι το κοινό ξαναθυμήθηκε τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω ότι κέρδισα ή έχασα κάτι. Απλά εκτέθηκα και με ξαναθυμήθηκαν».

Σε ερώτηση του Φοίβου Παπαδάκη σχετικά με το αν έχει συγχωρήσει την πρώην σύντροφό του, είπε: «Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα. Δεν κράτησα ποτέ κακία. Για να συγχωρέσει κάποιος πρέπει να νιώσει και κακία. Δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Ένιωσα ότι πέρασε κάτι και δεν ακούμπησε».

Διαβάστε επίσης:
Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα συναντήθηκε ξανά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη – Η ατάκα «φωτιά» για το αποτέλεσμα του ημιτελικού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ