Για τη συνεργασία του τόσο με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όσο και με τον Παύλο Χαϊκάλη, μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι έχει μιλήσει υπερβολικά σε συνάδελφό του και του έχει ζητήσει συγγνώμη.

«Από τη μία μεριά υπάρχει ο ηθικός δρόμος και από την άλλη ο νομικός δρόμος. Νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικές συνιστώσες. Εμένα μου προκαλεί στεναχώρια, γιατί τέτοια γεγονότα είναι κατακριτέα και δεν πρέπει να υπάρχουν. Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που συνεργαζόμαστε, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και πρέπει κάποια στιγμή να ζητάμε και συγγνώμη, έστω κι αν έχουμε πειράξει κάποιον στο οτιδήποτε. Δεν μιλάω για ακραίες καταστάσεις, ένα συγγνώμη. Εγώ δεν την έχω ακούσει ακόμα αυτή τη συγγνώμη από κανέναν», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό» και συνέχισε: «Έχω συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, είναι πολύ κοντινοί μας άνθρωποι και είναι σαν να συμβαίνει μέσα στο σπίτι μας κάτι. Έχω μιλήσει υπερβολικά σε συνάδελφό μου και έχω ζητήσει συγγνώμη. Αυτό περιμένω να ζητήσει κάποιος συγγνώμη».

 Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε και στον Παύλο Χαϊκάλη, τονίζοντας ότι από τη μία στεναχωριέται για τον ίδιο, αλλά από την άλλη για τα θύματα. «Έχω συνεργαστεί με τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά ποτέ δεν έτυχε να δω τέτοια πράγματα».

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, απάντησε: «Ο Γιώργος επέλεξε τον νομικό δρόμο, πέρασε στην αντεπίθεση για να αποδείξει… Ο καθένας έχει δικαίωμα το πώς θα μπορέσει να αντιστρέψει αυτό που κυκλοφορεί γύρω του σαν ατμόσφαιρα και καλά κάνει».

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Ζnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ