Στη Βενετία βρίσκεται η Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγο της με αφορμή το κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης που διεξάγεται αυτή την περίοδο. Η παρουσιάστρια του Dancing With The Stars που αναμένεται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Star, μοιράστηκε πλούσιο υλικό από το ταξίδι της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά έκανε αναφορές στον οίκο Armani Beauty. Η εντυπωσιακή κυρία που έχει συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο οίκο, είναι μία από τις καλεσμένες του 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, που ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου.

Δείτε την ανάρτηση της:

Στη συνέχεια ανέβασε και ένα βίντεο με τον σύζυγο της από το κόκκινο χαλί.

Σε μια άλλη φωτογραφία, είδαμε το μοντέλο να δίνει στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο με φόντο τη Βενετία.

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town η Βίκυ Καγιά είχε αναφερθεί στον έρωτα που ζει με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά: «Σαφέστατα διαφοροποιείται. Αλλάζει αυτό το φλογερό που υπάρχει στην αρχή. Ιδιαίτερα μετά, που έρχονται και παιδιά, η ένωση δυο ανθρώπων γίνεται πιο βαθιά και δύσκολα κλονίζεται», τόνιζε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ