Δε ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς βαρεθήκαμε το no make-up των διακοπών. Θέλουμε να επανέλθουμε στους καθημερινούς μας ρυθμούς και να υιοθετήσουμε τα trends της νέας σεζόν. Έτσι, για μία ακόμα φορά θα πάρουμε έμπνευση από το mega icon Βίκυ Καγιά. Το μακιγιάζ της για την πρώτη της καμπάνια της σεζόν ήταν ένα ατελές smokey. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, για εμάς το ωραιότερο φθινοπωρινό μακιγιάζ.

Βίκυ Καγιά φθινοπωρινό μακιγιάζ

Το προϊόν-κλειδί για το φθινοπωρινό μακιγιάζ της Βίκυς Καγιά

Αν είστε παρατηρητικές και αγαπάτε το μακιγιάζ, τότε έχετε εντοπίσει ότι το παραπάνω look στηρίζεται στη τεχνική του blending. Για την ακρίβεια μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με ένα μολύβι και αρκετές κυκλικές κινήσεις blending με ένα φουντωτό πινέλο ματιών. Πολύ βασική για την επιτυχία αυτό του make-up look είναι η επιλογή του κατάλληλου μολυβιού ματιών. Παρακάτω θα βρείτε τα πιο σταθερά μαύρα μολύβια ματιών για ένα φθινοπωρινό μακιγιάζ σαν της Βίκυς Καγιά.  

  • Με υψηλής απόδοσης χρωστικές, το μολύβι Diorshow Khôl έχει κρεμώδη υφή που προσφέρει ακριβή εφαρμογή και γίνεται εύκολα ένα με το δέρμα στη γραμμή τω βλεφαρίδων, καθώς και στην υγρή γραμμή του εσωτερικού βλεφάρου.
Βίκυ Καγιά φθινοπωρινό μακιγιάζ
  • To μολύβι ματιών της Bobbi Brown Perfectly Defined Gel Eyeliner στην απόχρωση Stormy Grey με σύνθεση που έχει ως βάση το τζελ προσφέρει πλούσιο χρώμα και 12 ώρες διάρκεια.
Βίκυ Καγιά φθινοπωρινό μακιγιάζ
  • Το μολύβι/σκιά ματιών Kajal InkArtist 4-σε-1 στην απόχρωση 09 Nippon Noir, που χαρίζει έντονο, αδιάβροχο χρώμα που διαρκεί έως 12 ώρες και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό και άνετο αποτέλεσμα.
Βίκυ Καγιά φθινοπωρινό μακιγιάζ

Η sos συμβουλή για το μαύρο μολύβι ματιών

Τα μαλακά μολύβια «υποφέρουν» στη ζέστη και αν ζεσταθούν πολύ, μπορεί να χαλάσουν! Γι᾽αυτό, το καλοκαίρι φυλάξτέ τα στο ψυγείο και σε καμία περίπτωση στο αυτοκίνητο! Αν φυλάξετε το μολύβι σου στο ψυγείο, μπορεί να μην «γράφει» κατευθείαν καλά. Φταίει που είναι παγωμένο! Αφήστέ το λίγο να πιάσει θερμοκρασία δωματίου και ξεκινήστε το μακιγιάζ σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ