Το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαρτίου η παρουσιάστρια του Shopping Star Βίκυ Καγιά και ο ιδιοκτήτης των Fresh Patisserie Ηλίας Κρασσάς εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο τους για μια βόλτα κοντά στο σπίτι τους με την οικογένειά τους.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού εντόπισε τη Βίκυ Καγιά στη Βούλα μαζί με την 6χρονη Μπιάνκα και τον 3χρονο Κάρολο. Τα παιδιά έπαιζαν ανέμελα, με τη μητέρα τους να μην τα αφήνει από τα μάτια της, ενώ φόρεσαν και τα κράνη τους, ανέβηκαν στα ποδήλατα και έκαναν βόλτες στο πάρκο της περιοχής, με τη Βίκυ Καγιά να προσέχει κάθε τους κίνηση. Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που η Μπιάνκα τα κατάφερε χωρίς βοηθητικές ρόδες. Περίπου μία ώρα μετά έκανε την εμφάνισή του και ο Ηλίας Κρασσάς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, μιλώντας για τη μητρότητα, η 42χρονη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Το άγχος του γονέα είναι αξεπέραστο, η αγωνία που έχεις να είναι το παιδί σου καλά, να είναι υγιές και ασφαλές, δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και είναι ισόβια».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ