Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ταξίδεψε σε τροπικά μέρη μαζί με καλή παρέα. Μάλιστα η παρουσιάστρια φόρεσε φόρεσε το κόκκινο μπικίνι της και βούτηξε στα νερά.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram όπου έστειλε ένα μήνυμα στους followers της, όπου έγραφε: «Η ενέργεια δεν αρκεί απλά να υπάρχει! Πρέπει και να βιώνεται».

Στο βίντεο που πόσταρε από τον εξωτικό προορισμό η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με το κατακόρυφο δίπλα στο κύμα φορώντας κόκκινο μπικίνι.

Πρόσφατα η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε μιλήσει για τα σχέδια επιστροφής της στην τηλεόραση που δεν προχώρησαν.

«Όσο προχωρούσε η εξέλιξη αυτού του πρότζεκτ και κάναμε συσκέψεις και πηγαίναμε προς το τελικό προϊόν, έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που είχα συμφωνήσει εγώ να κάνω από την αρχή. Πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά με όλη αυτή την επιλογή. Ένιωθα ότι δεν είναι αυτό που θα δικαιώσει τις προσδοκίες τις δικές μου από τον εαυτό μου και τις προσδοκίες του κόσμου από μένα.

Η αρχική ιδέα είχε πολλές διαφορές από αυτό που βλέπετε σήμερα. Είχε θέματα περισσότερο σύνδεσης με κάτι πιο φωτεινό, πιο θετικό. Αυτό χρειάζεται ο κόσμος και γι’ αυτό είπα ναι στην πρόταση που μου έγινε γιατί έτσι συμφωνήσαμε από την αρχή. Τελικά όταν είδα ότι άλλαζε και παρενέβαιναν στο περιεχόμενο με το οποίο εγώ δεν συμφωνούσα, δεν είχα λόγο να το κάνω.

Την Ελίνα δεν την ήξερα, εκεί την γνώρισα. Τους εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν την παρακολούθησα την εκπομπή. Έχουν πάρει ιδέες που είχα δώσει και χάρηκα πολύ», δήλωσε η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ