Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αν και είχε δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση μιας εκπομπής, τελικά η συνεργασία διαλύθηκε στο παρά πέντε.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για όλα παραδέχοντας ότι δεν ένιωθε χαρά με την εξέλιξη του πρότζεκτ που είχε συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1.

«Όσο προχωρούσε η εξέλιξη αυτού του πρότζεκτ και κάναμε συσκέψεις και πηγαίναμε προς το τελικό προϊόν, έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που είχα συμφωνήσει εγώ να κάνω από την αρχή. Πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά με όλη αυτή την επιλογή. Ένιωθα ότι δεν είναι αυτό που θα δικαιώσει τις προσδοκίες τις δικές μου από τον εαυτό μου και τις προσδοκίες του κόσμου από μένα.

Η αρχική ιδέα είχε πολλές διαφορές από αυτό που βλέπετε σήμερα. Είχε θέματα περισσότερο σύνδεσης με κάτι πιο φωτεινό, πιο θετικό. Αυτό χρειάζεται ο κόσμος και γι’ αυτό είπα ναι στην πρόταση που μου έγινε γιατί έτσι συμφωνήσαμε από την αρχή. Τελικά όταν είδα ότι άλλαζε και παρενέβαιναν στο περιεχόμενο με το οποίο εγώ δεν συμφωνούσα, δεν είχα λόγο να το κάνω.

Την Ελίνα δεν την ήξερα, εκεί την γνώρισα. Τους εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν την παρακολούθησα την εκπομπή. Έχουν πάρει ιδέες που είχα δώσει και χάρηκα πολύ», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ