Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογήθηκε στον Θέμη Γεωργαντά για τον κύκλο του «Πάμε Πακέτο» και πόσο πόνεσε ότι εκείνος έκλεισε. «Πόνεσε πολύ. Πόνεσε όχι γιατί διέκοψα εγώ τη σχέση μου με την επιτυχία, που είναι και αυτό ένας πόνος, αλλά γιατί διακόπηκε μια σχέση και με την ευρύτερη οικογένεια που ήμουν σε αυτό το κανάλι 17 χρόνια, και επίσης γιατί διακόπηκε η σχέση με αυτή την ομάδα. Η συνεργασία γιατί οι σχέσεις υπάρχουν», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

Παράλληλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

«Τα δήλωσα αυτά που είχα να πω. Δεν υπήρχε συναντήληψη στο περιεχόμενο της εκπομπής που θα έκανα στον ΑΝΤ1. Με προσέγγισαν για ένα live πράγμα, μετά έγινα γραμμένο πιθανόν, δε συμφωνήσαμε γενικώς. Οπότε, είναι πιο συνεπές όταν πιστεύω ότι κάτι δε θα είναι αυτό που εγώ μπορώ να δώσω στον κόσμο.

Εγώ έχω κάνει στροφή πλέον. Θέλω μέσα από την τηλεόραση, όσο και αν φαίνεται ρομαντικό αυτό, να δώσω λίγο από το φως, να δώσω τη θετική προσέγγιση της ζωής και αν δε μπορώ να το κάνω αυτό, καλύτερα να μην το κάνω. Το σεβάστηκαν οι άνθρωποι, τους το εξήγησα και όλα καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για όλο αυτό το ενδιαφέρον που έδειξε» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ