Λίγες μέρες μετά την εμφάνισή του στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision και ενώ έχει επιστρέψει στην Ελλάδα ο Βίκτωρ Βερνίκος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στα stories του Instagram.

Ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό, ωστόσο στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον διαγωνισμό τόνισε: «Νιώθω ότι θέλω να πω τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά για το μόνο που θέλω πραγματικά να σας ενημερώσω είναι ότι είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και τα μηνύματα που μου στέλνετε από τα βάθη της καρδιάς μου, πιστεύω πραγματικά ότι όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν και μου έδωσαν μια ώθηση για να προχωρήσω μπροστά και να συνεχίσω να προωθώ την ειλικρίνεια και την έκφραση μέσα από τη μουσική μου».

Το θετικό τεστ κορονοϊού

Ο Βίκτωρ Βερνίκος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και έτσι θέλησε να επικοινωνήσει με το κοινό που τον ακολουθεί ότι νόσησε από κορονοϊό.

Ο νεαρός τραγουδιστής δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που δείχνει το θετικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ενώ έβαλε στην εικόνα μια λευκή καρδιά και μια θλιμμένη φάτσα.

Δείτε την εικόνα:

Διαβάστε επίσης:

Βίκτωρ Βερνίκος: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την επιστροφή του από το Λίβερπουλ – «Eλπίζω να είστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ