Ο Βασίλης Ζούλιας είναι ένας σχεδιαστής μόδας που δεν διστάζει να λέει ανοιχτά την άποψή του, Ταλαντούχος και ανήσυχο πνεύμα πάντα έχει κάτι καινούριο να πει.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γκεστ εμφάνισή του στο GNTM 5 αλλά και το δοκιμαστικό που είχε κάνει για το My Style Rocks. Ο επιτυχημένος σχεδιαστής μόδας παραδέχτηκε πώς κακώς έκανε το δοκιμαστικό για το My Style Rocks γιατί η δουλειά του έχει αποδείξει πολλά τόσα χρόνια που δεν χρειαζόταν το κάστιγνκ.

«Δεν κάνω για reality εγώ, δεν πιστεύω ότι είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο και δεν είμαι για αυτά τα κανάλια τουλάχιστον. Μπορεί να είμαι καλός για την ΕΡΤ1 και το History Channel. Καλεσμένος με χαρά να βρεθώ ξανά στο GNTM αλλά ακόμα είναι νωρίς, δεν έχει συζητηθεί κάτι. Δεν μου είναι εύκολο αυτό ούτε και να βγαίνω σε συνεντεύξεις μου είναι εύκολο, αλλά το κάνω γιατί κάνετε οι δημοσιογράφοι μια δουλειά και τη σέβομαι» είπε.

Και συνέχισε: «Το My Style Rocks δεν το έχω παρακολουθήσει γιατί τις ώρες που προβάλλεται είμαι στη δουλειά. Είναι ένα διασκεδαστικό σόου για κάποιον που κάθεται στο σπίτι του και θέλει να περάσει όμορφα. Μου είχαν κάνει παλιότερα πρόταση και είχα κάνει και δοκιμαστικό για το My Style Rocks. Δεν με πήραν, κακώς έκανα και το δοκιμαστικό. Αλλά δεν μπορούσα να πω όχι γιατί κάποιος που με ξέρει, πιστεύω, δεν χρειάζεται να με περάσει από δοκιμαστικό», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ