Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Βασίλης Πορφυράκης. Ο τραγουδιστής γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας του, μέσω Instagram. Σε φωτογραφία που ανέβασε, βρίσκεται ξαπλωμένος στο σπίτι του φορώντας μάσκα οξυγόνου. Παρά την ταλαιπωρία από τον ιό, ο Βασιλης Πορφυράκης δεν χάνει την αισιοδοξία του και στέλνει σε όλους μήνυμα ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά.

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας. Δεν παίζει αυτό το πράγμα που λέγεται Covid. Βρήκα που θα κάνω αλλαγή φέτος, αλλά θα τα καταφέρουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

Ο Βασίλης Πορφυράκης τα τελευταία 3,5 χρόνια είναι σε σχέση με τη συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή.

«Είναι μια σχέση στην οποία είμαστε ήρεμοι και την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον, την απολαμβάνουμε πραγματικά. Αυτό είναι ένα πολύ καλό συστατικό για να είσαι ευτυχισμένος και ήρεμος. Δεν έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας, είναι μεγάλη. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερωτευτώ μικρότερο άντρα. Αλλά δεν έχει καμία σημασία η ηλικία ούτε για μένα, ούτε για τον Βασίλη. Δεν στεκόμαστε καθόλου εκεί», είχε δηλώσει η ταλαντούχα ηθοποιός για εκείνον.

Ενώ από τη μεριά του, ο Βασίλης Πορφυράκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» είχε μιλήσει για όσα πράγματα εκτιμά σε αυτή τη σχέση. «Η οικογένεια είναι απόφαση ζωής, δεν θέλω να κάνω παιδιά. Σκύλο πήραμε με τη Ματίνα και πνιγήκαμε. Η Ματίνα είναι η ψυχή μου, αλλά δεν θέλει να με παντρευτεί, έχει “παίξει” με όλο το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδος. Αισθάνομαι ζεστασιά και στοργή όταν είμαι μαζί με τη Ματίνα. Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας παρότι εκείνη πιστεύει ότι έχουμε. Τα δέκα χρόνια δεν είναι η διαφορά που νομίζει η Ματίνα. Έχει τον τρόπο να έχει μια στοργή πολύ απαραίτητη για εμένα.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ