Την οργή του για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Τουρισμού μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 12χρονου κοριτσιού από έναν 53χρονο, ο οποίος μάλιστα εξέδιδε την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Το παιδί φέρεται πως έπεσε θύμα βιασμού από πολλούς άνδρες. Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε συστηματικά.

Ο 53χρονος κατηγορείται πως βίαζε τη 12χρονη υπό την απειλή όπλου, πουλούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού σε πορνογραφικά site, ενώ την εξέδιδε έναντι πληρωμής.

«Ως γονιός και πατέρας έχω αρρωστήσει με αυτά που έχουν συμβεί σε αυτό το κοριτσάκι, δεν το χωράει το μυαλό μου. Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός φυσιολογικού ανθρώπου αυτό που έχει γίνει στον Κολωνό.

Η Δικαιοσύνη και η Πολιτεία κρίνονται από το πώς θα χειριστούν την υπόθεση αυτή και είναι απαίτηση να βγουν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα αυτών που κακοποίησαν αυτή την ευαίσθητη ψυχή. Ατελείωτη αλητεία!» ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ