Μια σπάνια βραδινή έξοδο στο Κατράκειο με αφορμή τη συναυλία της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά έκανε η Βάσια Λόη. Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Νικόλαο Μαδιά, η Βάσια Λόη έδωσε το «παρών» στη βραδιά και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Το ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνει λίγες και επιλεκτικές εμφανίσεις και αυτήν τη φορά θέλησε να τιμήσει με την παρουσία του, τους δυο ερμηνευτές.

Επιλέγοντας μια ολόσωμη φόρμα σε navy blue απόχρωση, συνδυασμένο με ένα μαύρο δαντελένιο bralet και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, η Βάσια Λόη ήταν σίγουρα από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στο χθεσινό event.

Η παρουσιάστρια που το όνομά της έχει ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα, καθώς υπήρξαν και σενάρια επιστροφής της στην τηλεόραση, έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στους δυο γιους της. Η ίδια μετά τον γάμο της με τον Νικόλαο Μαδιά τον Μάη του 2010 έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και να μένει όσο το δυνατόν περισσότερα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ