Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζώρτζια Βαϊνά, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Δρούγκα, ενώ στη συνέχεια βάφτισαν την ενός έτους κόρη τους στο Πόρτο Χέλι.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο σε ένα εκκλησάκι, στον Άγιο Ιωάννη στην Ερμιόνη, στον τόπο καταγωγής του γαμπρού, και μετά το μυστήριο του γάμου βάφτισε και την κόρη του που πήρε το όνομα Ελένη.

Το ζευγάρι πάντρεψε η Ραμόνα Βλαντή, ο Γιώργος Μαλτέζος, παιδικός φίλος του γαμπρού, ενώ τη μικρή βάφτισαν τα γνωστά μοντέλα Χριστιάνα Γαργαροπούλου και Αλιόνα Στράτουλατ καθώς και ο Γιώργος Μαλτέζος.

Η Τζώρτζια Βαϊνά επέλεξε νυφικό Posh by Margarita Galanu και συμπλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι λευκές γόβες, Rene Caovilla.  

Nα υπενθυμίσουμε ότι η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της, Νίκο Δρούγκα με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Ερμιόνης, λίγο πριν καλωσορίσουν στον κόσμο την κόρη τους.

Λίγα λόγια για την Τζώρτζια Βαϊνά

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σε ηλικία 7 ετών μετακόμισε οικογενειακώς στην Καλαμπάκα. Μόλις τελείωσε το Λύκειο πήγε να σπουδάσει στα Γιάννενα. Εκεί τελείωσε το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών κι αμέσως μετά βρέθηκε πάλι στην Αθήνα για να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ.

Το 2006 συμμετείχε στα Star Ellas,όπου δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο, όμως τις άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες. Η πρώτη από αυτές ήταν του Alpha, όπου έπιασε δουλειά στο «Πιο μεγάλο παζάρι» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μετά η συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή «Ολα». Η Τζώρτζια Βαϊνά κέρδισε τον τίτλο «Superstar» στο διαγωνισμό Playmate 2007.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ