Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η Τζώρτζια Βαϊνά και αποφάσισε να περάσει τη μέρα κάνοντας μια βόλτα στο Εθνικό Κήπο.

Η εορτάζουσα δεν ήταν μόνη της αλλά με την κόρη της Ελένη και τον σύζυγό της Νίκο Δρούγκα. «Happy Birthday to me. Κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη, αλλά πιο γεμάτη, πιο πλήρης, πιο ευτυχισμένη και υγιής δίπλα στην κορούλα μου και στον αντρούλη μου».

Η Τζώρτζια Βαϊνά παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Νίκο Δρούγκα το Δεκέμβριο του 2020 με πολιτικό γάμο, ενώ αμέσως μετά τον ερχομό της κόρης τους πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό.

Συγκεκριμένα έκαναν γάμο και βάφτιση μαζί στις 4 Ιουνίου στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στην Ερμιόνη. Η πρώην παίκτρια του Μy Style Rocks και ο αγαπημένος της που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή παντρεύτηκαν με κουμπάρους τη Ραμόνα Βλαντή –με την οποία η Τζώρτζια Βαϊνά συμμετείχε το 2017 στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ– και τον παιδικό φίλο του γαμπρού Γιώργο Μαλτέζο.

Η Τζώρτζια Βαϊνά επέλεξε νυφικό POSH by Margarita Galanu.

Νονοί της μικρής ήταν τα μοντέλα Χριστιάνα Γαργαροπούλου και Αλιόνα Στράτουλατ αλλά και ο Γιώργος Μαλτέζος.

Η Τζώρτζια Βαϊνά μιλώντας για το μυστήριο στο περιοδικό ΟΚ! είχε αποκαλύψει: «Η μικρή δεν έκλαψε στη βάφτιση. Περίμενα πως θα κλάψει πολύ αλλά τελικά ήταν ήσυχη», ενώ στη συνέχεια τόνισε για την επιλογή της συγκεκριμένης εκκλησίας: «Μας άρεσε πολύ γιατί ήταν γραφική και δίπλα στη θάλασσα. Το είχα σαν όνειρο από μικρή να παντρευτώ δίπλα στη θάλασσα. Ο γάμος μου γενικότερα μου έχει αφήσει μια πολύ γλυκιά αίσθηση γιατί ήταν ακριβώς όπως τον περίμενα.

Ο καιρός ήταν καλός, δεν είχε αέρα και έτσι μπόρεσα να φτάσω με το καραβάκι στην εκκλησία. Το φοβόμουν αυτό γιατί σκεφτόμουν τι θα γίνει αν βρέχει ή έχει αέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ