Με νέα του συνέντευξη στο Variety ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε πως έχει μια ταινία που έχει γυρίσει και δεν θα αφήσει ποτέ την Αμάλ Κλούνεϊ να την παρακολουθήσει.

Το επίμαχο φιλμ που δεν επιτρέπεται να δει η Αμάλ είναι η περιβόητη ταινία του Joel Schumacher, Batman & Robin του 1997, όπου ο George έπαιξε τον Batman μαζί με τον Robin του Chris O’Donnell και την Batgirl, Alicia Silverstone.

Η αποκάλυψη έγινε από τον Κλούνεϊ όταν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Variety ο Τζορτζ ρωτήθηκε αν ο ίδιος θα εμφανιζόταν στην επερχόμενη ταινία The Flash μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον σούπερ ήρωα, Μάικλ Κίτον και Μπεν Άφλεκ.

«Όταν καταστρέφεις ένα franchise με τον τρόπο που έκανα εγώ, λογικό είναι να μην είμαι στο The Flash», απάντησε ο Κλούνεϊ και να προσθέτει: «Δεν θα αφήσω την Αμάλ να δει το Batman & Robin. Θέλω η γυναίκα μου να έχει σεβασμό για μένα».

Το ζευγάρι έκανε πριν από λίγες μέρες κοινή εμφάνιση μετά από καιρό με αφορμή τη νέα ταινία του ηθοποιού The Tender Bar με τους δυο τους να αποκαλύπτουν πώς πέρασαν στο lockdown στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας με τα 6χρονα δίδυμα παιδιά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ