Κοινή εμφάνιση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έκαναν ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας The Tender Bar την Κυριακή στο Λος Άντζελες. Ο Κλούνεϊ είναι ο σκηνοθέτης του φιλμ ενώ μαζί με τη σύζυγό του δεν δίστασαν να ποζάρουν στους φωτογράφους αλλά και να μιλήσουν στους δημοσιογράφους. Το ζευγάρι, μάλιστα, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή με τα δίδυμα παιδιά τους στην πρώτη κυρίως καραντίνα.

Για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, η Αμάλ Κλούνεϊ επέλεξε ένα φόρεμα σε vintage στυλ με τολμηρά cut-outs που άφηναν ακάλυπτη τη μέση, σε μαύρους και μεταλλιζέ τόνους.

(Φωτογραφία: Getty Images)

Στο κόκκινο χαλί, ο 60χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης καθώς και η 43χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποκάλυψαν μεταξύ άλλων πώς ήταν η ζωή με τα τετράχρονα δίδυμα τους, τον Αλέξανδρο και την Έλλα, κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας στην πανδημίας.

«Ήταν καλά. Αισθάνεσαι τόσο άσχημα για τον κόσμο και για όλα αυτά…», είπε ο Τζορτζ στο Entertainment Tonight. «Αλλά τα παιδιά μας είναι 4 και ήταν 2,5 όταν ξεκίνησε, οπότε ξέρετε, δεν έχασαν πολλά από τον κόσμο. Έτσι, δεν χρειάστηκε να τους μάθω τριγωνομετρία στο σπίτι», πρόσθεσε με χιούμορ.

Στη συνέχεια η Αμάλ πρόσθεσε ότι ο Τζορτζ ήταν ένας «σπουδαίος» δάσκαλος για τα δίδυμα τους, αλλά αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός πως έδειξε την αστεία πλευρά του: «Διδάσκει κυρίως φάρσες προς το παρόν», είπε η Αμάλ συμπληρώνοντας: «αλλά θα δούμε αν θα εξελιχθεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ