Την ενός έτους κόρη του βάφτισε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο ηθοποιός, που σημείωσε μεγάλη πορεία στην τηλεόραση τις δεκατίες των ’80s και ’90s, έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά σε ηλικία 59 ετών με τη Σύλβια Δημητρακοπούλου και έκανε το baby bloom της μικρής στον Άγιο Νικόλαο στον Άλιμο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οπποίος ανέβασε και φωτογραφίες στα social media από το μυστήριο.

«Υπάρχουν κι ωραίες στιγμές! Από τη βάφτιση της κορούλας του φίλου μας @johnytheodoridis με πολλούς φίλους στον Άγιο Νικόλαο Αλίμου… Με τον Γιώργο Χριστοδούλου, τον Αντωνη Αλεξίου, τον Γιάννη Διαμαντόπουλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης και η Σύλβια Δημητρακοπούλου απέκτησαν την δεύτερη κόρη τους τον Ιούνιο του 2021. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα είχε αποκαλύψει πως το όνομα που θα της δώσουν είναι το Δανάη.

Το ζευγάρι που έχει 18 χρόνια διαφορά παντρεύτηκε το 2019 και έχει μαζί μια ακόμη κόρη. Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έχει και μια μεγαλύτερη κόρη, τη Μελίτα, την οποία έχει αποκτήσει με τη Βίκυ Πουλάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ