Στην έκθεση της αδελφής του Αννίτας Καλημέρη, βρέθηκε ο Τζώνης Καλημέρης, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με τη Χριστίνα Κοντοβά. Η εικαστικός Αννίτα Καλημέρη παρουσιάζει την πέμπτη ατομική της έκθεση στη gallery genesis. Πρόκειται για μια νέα ενότητα δουλειάς 17 έργων δουλεμένων με λάδι που αποτελούν εκδηλώσεις γυναικείας ταυτότητας και φορείς γυναικοκεντρικών νοημάτων.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Μαΐου βρέθηκε ο Τζώνης Καλημέρης για να τιμήσει την αδελφή του Αννίτα. Ο σύμβουλος διοίκησης της Barking Well Media φωτογραφήθηκε με την εικαστική, αλλά και την πρώην σύντροφό του με την οποία διατηρούν καλές σχέσεις.

Ο Τζώνης Καλημέρης με την αδελφή του, Αννίτα Καλημέρη.
Ο Τζώνης Καλημέρης με την αδελφή του, Αννίτα Καλημέρη.
Ο Τζώνης Καλημέρης φωτογραφίζεται με την Αννίτα Καλημέρη και τη Χριστίνα Κοντοβά.
Ο Τζώνης Καλημέρης φωτογραφίζεται με την Αννίτα Καλημέρη και τη Χριστίνα Κοντοβά.

Τζώνης Καλημέρης: Ο χωρισμός από τη Χριστίνα Κοντοβά

Ο Τζώνης Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης. Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός τον περασμένο Δεκέμβρη.

«Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε έναν κύκλο. Είμαστε μια χαρά με τη Χριστίνα και μια χαρά με την Έιντα. Τη βλέπω πάρα πολύ συχνά. Σε επίπεδο μπαμπάς – κόρη δεν έχει αλλάξει κάτι. Η Χριστίνα έκανε τρομερές θυσίες για να αποκτήσει την Έιντα. Έμεινε πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό το οποίο ήθελε. Είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει τα πάντα μόνη της στη ζωή της, χωρίς να έχει μπάρμπα στην Κορώνη ή χρηματοδότη. Έτσι και μόνη της, με όση βοήθεια ηθική μπορούσε να έχει από εμένα, έκανε και με την Έιντα», είχε δηλώσει ο ισχυρός άντρας των media στη «Super Κατερίνα μετά τον χωρισμό τους.

Φωτογραφίες: NDP/ Έλλη Πουπουλιδου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ