Ο Τζώνης Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από πεντέμισι χρόνια σχέσης.

Μια αποκλειστική είδηση είχε ο Νίκος Γεωργιάδης το πρωί της Παρασκευής. Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! και οkmag ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως ο Τζώνης Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά δεν είναι πια ζευγάρι.

Ο Νίκος Γεωργιάδης ανακοίνωσε τον χωρισμό στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας». Όπως τόνισε «οι δύο τους χώρισαν μετά από πεντέμισι χρόνια σχέσης. Έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι. Ωστόσο ο ένας θα παραμείνει στη ζωή του άλλου. Υπάρχει αγάπη. Αυτή η απόφαση ήρθε μετά από μια ώριμη διαδικασία. Ήρθαν με τον καιρό σε απόσταση ως ζευγάρι. Αλλά . Όλο έχει γίνει πολύ βελούδινα. Η Έιντα θα τους ενώνει για πάντα. Της έχουν τεράστια αδυναμία,. Η Έιντα άλλωστε φωνάζει τον Τζώνη “μπαμπά”. Ο ίδιος άλλωστε είχε πάει μαζί με τη Χριστίνα στην Ουγκάντα μαζί της. Είχε σεβαστεί, άλλωστε, την απόφασή της να μείνει καιρό εκτός Ελλάδας προκειμένου να κάνει ένα μεγάλο όνειρό της πραγματικότητα».

Μάλιστα ο δημοσιογράφος εξήγησε: «Εξακολουθούν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Σε λίγο καιρό ο Τζώνης θα μετακομίσει σε νέο διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από τη Χριστίνα και την Έιντα. Ώστε να μπορεί να τις βλέπει. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπιούνται».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ