Ο Τζον Λέτζεντ μείωσε το αλκοόλ για να βοηθήσει στην απεξάρτηση της συζύγου του, Κρίσι Τίγκεν από το αλκοόλ. Ο 43χρονος τραγουδιστής μίλησε στο People και ανέφερε ότι έχει περιορίσει το ποτό από τότε που η Κρίσι Τίγκεν ξεκίνησε την απεξάρτησή της.

«Υπάρχουν στιγμές που δεν πίνω καθόλου, όπως δεν πίνω όταν είμαι σε περιοδεία, έτσι υπάρχουν στιγμές που κάνω μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς να πίω. Και όταν είμαι εκτός περιοδείας, προσπαθώ να το κάνω με μέτρο».

Για την 36χρονη συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής του The Cravings: All Together, με την οποία ο Τζον Λέτζεντ παντρεύτε το 2013, ανέφερε: «H Κρίσι φυσικά είναι νηφάλια για πάνω από έξι μήνες και είμαι πολύ περήφανος για αυτήν» και συνεχίζει: «Διαπιστώνει ότι είναι πιο υγιεινό και καλύτερο για εκείνη να μην πίνει καθόλου».

Το διάσημο μοντέλο, που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη ουκ ολίγες φορές κατάφερε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Όπως έκανε γνωστό μέσα από την ανάρτησή της, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, έκλεισε 70 ημέρες νηφάλια. Στην λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «10 εβδομάδες».

Στο παρελθόν, το μοντέλο είχε αναφέρει πως αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ, καθώς συνεχώς κρατούσε ένα ποτήρι κρασί στο χέρι της. Ο χαρακτήρας της είχε αλλάξει προς το χειρότερο, με αποτέλεσμα να φέρεται πολύ άσχημα στον κόσμο γύρω της.

«Συνήθιζα να έχω πάντα ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Πίστευα ότι όσο ήμουν νηφάλια, ήμουν βαρετή. Τελικά, μεθούσα, γινόμουν ενοχλητική και προσβλητική σε ανθρώπους, που στην πραγματικότητα σεβόμουν πολύ. Αποφάσισα να αλλάξω για τον άντρα μου και το παιδί μου», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ